Izvor: tanjug
13.12.2022 u 12:52
0

„NEĆEMO DOZVOLITI PUTINU DA SLOMI UKRAJINSKI NAROD“ Berbok najavila novu pomoć Ukrajini od 50 miliona evra

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas na donatorskoj konferenciji u Parizu, da će Berlin odobriti još 50 miliona evra pomoći Ukrajini, kao odgovor na ruske napade na tamošnju energetsku infrastrukturu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Berbok je rekla da Nemačka radi na isporuci generatora, ćebadi i goriva za grejanje Ukrajini tokom Božića, s obzirom na to da ruski napadi na energetske objekte izazivaju nestašice struje u mnogim delovima zemlje, preneo je Rojters.

-Ruski predsednik (Vladimir Putin) želi da slomi narod Ukrajine i mi to nećemo dozvoliti- rekla je nemačka ministarka novinarima.

Nova pomoć Nemačke Ukrajini je povrh 160 miliona evra koje je Berlin već obećao na konferenciji u Bukureštu ranije ove godine, podseća Rojters.

Rusija je poslednjih nedelja pojačala napade na energetske objekte u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter