Izvor: Kurir.rs/Jutarnji list
05.12.2022 u 08:39
0

„NEMAČKA ŽELI DA DOMINIRA EVROPOM, MIRNIM PUTEM ŽELE ONO ŠTO SU NEKAD HTELI RATOM“: Jaroslav Kačinjski optužuje Berlin, o njegovim rečima svi govore!

Lider poljske vladajuće desničarske partije Pravo i pravda (PiS) Jaroslav Kačinjski optužio je Nemačku da želi da dominira Evropom. Nemci danas žele da postignu mirnim sredstvima ono što su nekada želeli da postignu vojnom silom, rekao je Kačinjski u subotu u gradu Legnica na jugu Poljske.

„MLADE POLJAKINJE NE RAĐAJU JER MNOGO PIJU“: Lider poljske vladajuće za belu kugu okrivio devojke koje se ponašaju „raskalašno“!

Ali snaga Evrope leži u raznolikosti i suverenitetu zemalja članica, rekao je on i dodao da veruje da je „situacija u kojoj druga po veličini zemlja u EU želi da dominira Evropom put ka krizi i katastrofi”. Kačinjski (73) nema nikakvu funkciju u vladi, ali važi za uticajnog „igrača” u poljskoj politici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Poljska sledeće jeseni bira novi parlament, a zbog visoke inflacije nedavno je pao rejting sadašnje vlade PiS-a. U svojim govorima širom južnog poljskog okruga Donja Šlezija, Kačinjski verovatno pokušava da pridobije birače antinemačkom retorikom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter