Izvor: tanjug
27.09.2021 u 16:31
0

NJUJORK: Petoro osoba je poginulo tokom verbalnog sukoba i pucnjave u noćnom klubu!

Petoro ljudi je poginulo u jutrošnjoj pucnjavi koja se dogodila nakon verbalnog sukoba u jednom noćnom klubu na gornjem Menhetnu, navodi se u saopštenju njujorške policije.

Hici su ođeknuli jutros oko 4 sata po lokalnom vremenu ispred noćnog kluba na uglu 211. Zapadne ulice i 10. avenije u kvartu Invud na Menhetnu, prenose mediji.

PROČITAJTE JOŠCRNI BILANS ZEMLJOTRESA NA KRITU: Jedna osoba je poginula, čak 20 je povređeno!

Policajci koji su bili prisutni tvrde da je nakon verbalnog sukoba ispred noćnog kluba jedan čovek potegao vatreno oružje i otvorio vatru na grupu ljudi.

Policajci su intervenisali, ranili napadača u kuk i sa lisicama na rukama ga uputili u bolnicu gde je jutros oko 8 sati operisan.

PROČITAJTE JOŠPutin i Erdogan se sastaju licem u lice

U pucnjavi su ranjene još četiri muške osobe koje će, prema rečima Huanite Holms, komandira patrole njujorške policije, po svemu sudeći preživeti ranjavanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter