Izvor: BSC HAPPY
09.02.2023 u 16:08
2

„ODLAZAK ZELENSKOG U PARIZ JE POTPUNO NEPRIKLADAN!“ Poruka premijerke Italije Đorđe Meloni

Italijanska premijerka Đorđa Meloni ocenila je u četvrtak da je učešće ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u Parizu, gde se sastao sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, „neprikladno“.

-Verujem da je naša snaga zajednica i jedinstvo…. ali postoje trenuci kada favorizovanje unutrašnjeg javnog mnjenja rizikuje da bude na štetu stvari, a čini mi se da je ovo jedan od tih slučajeva- rekla je ona u Briselu.

„NEKOLIKO EVROPSKIH LIDERA NAM JE OBEĆALO BORBENE AVIONE!“ Zelenski optimistač po pitanju vojne pomoći

Posle posete Londonu i Parizu, Zelenski je u četvrtak stigao u Brisel da podstakne lidere EU da pomognu Ukrajinu slanjem oružja u borbi protiv ruske invazije.

Italijanski ministar spoljnih poslova rekao je u sredu da će se Meloni sastati sa Zelenskim na marginama sastanka Evropskog saveta, koji će se završiti u petak.

Zelenski je dobio obećanje od Velike Britanije da će pokrenuti i obuku ukrajinskih pilota za borbene NATO avione.

-Verujem da je dijalog najbolji način da se stvore uslovi za mir-rekla je ona.

Prošle nedelje Francuska i Italija su završile tehničke razgovore za zajedničku isporuku sistema PVO SAMP/T-MAMBA Ukrajini na proleće ove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„ODLAZAK ZELENSKOG U PARIZ JE POTPUNO NEPRIKLADAN!“ Poruka premijerke Italije Đorđe Meloni”

  1. Ko učestvuje u slanju oružja Ukrajini,direktno produžava rat ,stradanje Ukrajinaca i Rusa.
    Ja ,sam protiv rata,ali zelenski nije trebao teroristi rusko stanovništvo u Ukrajini ,zabranjivati da govore na ruskom jeziku ,povremeno granatirali područja koja su naseljena Rusima.
    Da se razumijemo , Rusi nikad nisu bili nacisti,a pritom dužni su da zaštite svoj narod ,kulturu ,jezik ,istoriju.

    3
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter