Izvor: Tanjug
02.10.2020 u 08:14
0

OGLASIO SE DOKTOR DONALDA TRAMPA: Evo kako se predsednik oseća!

Doktor Američkog predsednika Donalda Trampa u Beloj kući Šon Konli izjavio je danas da će predsednik nastaviti da obavlja svoje dužnosti bez ikakvih smetnji, a nakon što je saznao da je pozitivan na virus kovid-19.

OVO MORATE ZNATI

Deo Voždovca sutra bez vode!

TRAGEDIJA KOD PRIJEPOLJA: Dečak bežao biciklom od psa lutalica pa podleteo pod auto

HOROR u Novom Pazaru: Muškarac UBIJEN ispred kuće!

SRBIN UHVAĆEN u Španiji ZBOG TRGOVINE MARIHUANOM! Kamionom prevozio 143 kilograma OPOJNE DROGE!

STRAVIČNA ISPOVEST IVANE ĐUĐIĆ: Prošla sam pakao sa mužem pedofilom i nasilnikom, koji je urnirao po mom bolesnom sinu

Kako je rekao, i Tramp i njegova supruga Melanija se sada osećaju dobro i planiraju da ostanu kod kuće, odnosno u Beloj kući tokom oporavka, prenosi AP.

Navodi se da je Tramp nakon saznanja da ima korona virusa otkazao put na Floridu, gde je danas trebalo da ima skup, ali je u svom rasporedu zadržao prethodno planirani podnevni telefonski poziv o podršci ugroženim starijim osobama obolelim od kovida-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter