Izvor: Sputnjik
26.03.2024 u 22:16
33

OSVETA RUSKOG MEDVEDA JE POČELA: UNIŠTENE SVE TRAFOSTANICE u HARKOVU, kao i TERMOELEKTRANA – RUSI pred zauzimanjem grada

Sve trafostanice u Harkovu, kao i termoelektrana, uništene su, saopštio je gradonačelnik Igor Terehov.

„Nema odgovora na pitanje koliko će trajati remont. Ekipe rade, ali je velika šteta, sve trafostanice su uništene, termoelektrana je uništena“, rekao je on.

PRAVOSLAVNI SVET SE GUŠI U KRVI! CIA I MI 6 ORKESTRIRALI NAPADE U RUSIJI I JERMENIJI: AMERIČKI PUKOVNIK raskrinkao sve!

Ranije je bilo saopšteno da manje od pola građana ima struju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

33 thoughts on “OSVETA RUSKOG MEDVEDA JE POČELA: UNIŠTENE SVE TRAFOSTANICE u HARKOVU, kao i TERMOELEKTRANA – RUSI pred zauzimanjem grada”

  1. SSto pre Rusi pobedom zavrsse rat to bolje po Srbiju .To bolje oo svet doci ce do konacne odluke prestrojavanja sveta ujedinjenih oko Rusije a to je otprilike tri cetvrtine sveta.Americkim agresorima dolazi kraj.Bice kraj ere dolara koji gospodari i unisstava svet.Pazi Anericka demokratija kao da su sami na planeti i rade ssta im je volja briga njih ssta ce svet da kaze.Za svoja tri poginula vojnika u bazi u Iraku radi osvete vrsse odmazdu bombardovanjem Jemena Sirije i po zna koji put Irak.Pobisse nevine ljude na hiljade i nikom nissta.Pa kada moze Amerika za tri vojnika ssta bi onda mogla Rusija za svoje pobijene Ruse u zadnjih 6 godina oko par hiljada u Ukraini.POBEDE RUSI POBEDICE SVET.NEDAJ BOZE DA RUSI IZGUBE RAT CEO SCET BICE SPRZEN I UNISSTEN .ZA SVOJIH 26 MILIONA RUSA POGINULIH U DRUGOM SVETSKOM RATU AMERIKA BACA POD NOGE ONDA ODMAZDA JE ODAVNO TREBALA DA STIGNE AMERIKU I SVE DRUGE SA NJOM.OBRNI OKRENI DOBIJU RUSI RAT SVET DOBICE NOVI ZIVOT. IZGUBE LI RUSI RAT U UKRAINJ.PRODUZETAK RATA SE NASTAVLJA AKTIVIRANJEM RUSKIH RAKETA SA ATOMSKIM GLAVAMA POCECE TRECI SVECKI RAT A TO JE UNJSSTENJE SVETA.ATOMSKE BOMBE KOJE SU AKTIVIRANE NIJE VAZNO DA LI CE DA POTREVE CILJ ALI SVE KADA EKSPLODIRAJU UNISSTICE PLANETU.SVETE BICE TI KRAJ.SVETE NISI NISSTA PREDUZEO.

    84
    3
    Odgovori
    • Samo neka ukrajinski (neo)nacisti, NATO pakt(s’đavolom) i njegovi vazali poslušni beskičmenjaci(u čijim životima nema prelomnih trenutaka) i dalje čačkaju mečku, na kraju će obrati bostan, a ježa i da ne spomenem(o) ! Sve opasnije im se primiču bolji dani – odmažu im bogom dani ! Vreme radi za Vojsku Rusije !

      1
      0
      Odgovori
    • Brate, mnooogoo si nepismen…
      Kadar sam složiti se sa tobom ali te ne mogu razumeti.. Komentariši na nekom drugom jeziku jer ti SrbskoHrvatski jezik naroda i narodnosti nije poznat …

      0
      0
      Odgovori
  2. Dolazi era pravde gde će normalan svet konačno osetiti slobodu i pravdu. Dosta je bilo maltretiranja i ponižavanja od strane velikih sila. Rusi su krenuli da isprave ono što je neko godinama kvario.

    2
    0
    Odgovori
  3. Ovo što su uništene trafo stanice u Harkovu je totalna greška. Pa tamo žive ruski orijentisani stanovnici! Učiniće Rusi to da će lokalno stanovništvo zamrzeti Rusiju. Trebalo je uništiti trafo stanice u Lavovu jer je odande krenuo majdan!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter