Izvor: Telegraf
25.12.2023 u 10:48
0

„OVO JE JEDINI NAČIN DA SE UNIŠTI HAMAS“: Netanjahu najavio ŽESTOKE BORBE

Ovo je jedini način da uništimo Hamas, vratimo naše taoce i osiguramo da Gaza više ne predstavlja pretnju Izraelu.

Izrael produbljuje borbe u Pojasu Gaze i nastaviće da se bori sve dok se ne postigne potpuna pobeda nad terorističkom grupom Hamas, izjavio je danas izraelski premijer Benjamin Netanjahu.

„Produbljujemo borbe u Pojasu Gaze“, rekao je on u snimljenoj poruci i ponovio da je to „jedini način da se Hamas uništi“.

NETANJAHU ŽELI JOŠ KRVI: Vesti da su SAD ubedile Izrael da ne širi vojne aktivnosti nisu tačne

„Ovo je jedini način da uništimo Hamas, vratimo naše taoce i osiguramo da Gaza više ne predstavlja pretnju Izraelu. Biće potrebno vremena, ali mi smo ujedinjeni i odlučni da se borimo do kraja“, dodao je Netanjahu.

Izraelski premijer je takođe reagovao na sve veći broj žrtava među izraelskim snagama nakon što je tokom vikenda ubijeno 14 vojnika, rekavši da „rat ima visoku cenu“.

„Činimo sve što možemo da spasemo živote naših boraca“, rekao je Netanjahu i dodao da Izrael neće stati dok ne ostvari pobedu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter