Izvor: HAPPY BSC
18.01.2023 u 09:47
0

PANIKA I POMETNJA MEĐU UKRAJINSKIM VOJNICIMA! Američki pukovnik poručio: „Situacija je zastrašujuća!“

Neki od ukrajinskih vojnika se predaju Rusima, neki beže sa poprišta borbe i padaju u ruke kijevskoj tajnoj policiji, koja ih pogubljuje.

Oružane snage Ukrajine našle su se u teškoj situaciji zbog uspešnih akcija ruske vojske tokom specijalne operacije, rekao je pukovnik Daglas Mekgregor bivši savetnik šefa Pentagona i pukovnik u penziji, u intervjuu za Jutjub kanal Redacted.

– Ukrajinski lekari i medicinske sestre su preplavljeni zbog broja ranjenika koji dolaze, zbog potrebe da se izvuku sa ratišta. I na kraju, postoji ogroman broj ukrajinskih vojnika koji su primorani da obuku vojne uniforme i odu u front sa relativno slabom obučenošću. Oni idu napred, padaju pod jakom vatrom, a onda shvataju da su ih oficiri napustili – primetio je on, prenosi RIA Novosti.

RUSIJA NA FRONT ŠALJE BORBENOG ROBOTA: Marker samostalno bira i uništava ciljeve! (VIDEO)

Prema rečima vojnog stručnjaka, neki od ukrajinskih vojnika se predaju Rusima, neki beže sa poprišta borbe i padaju u ruke kijevskoj tajnoj policiji, koja ih pogubljuje.

Kako je Mekgregor primetio, ukrajinsko Ministarstvo odbrane nepromišljeno šalje regrute u smrt kako bi dokazali zvaničnicima u Vašingtonu, Briselu i NATO-u da je njihov novac dobro potrošen.

– Situacija je zaista zastrašujuća – rekao je Mekgregor.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter