Izvor: happy
06.02.2024 u 21:43
0

POGINUO BIVŠI PREDSEDNIK ČILEA: Privatni helikopter pao odmah nakon POLETANJA

Helikopter se prema nezvaničnim informacijama srušio na jugu Čilea zbog kiše i loše vidljivosti i to svega nekoliko minuta nakon poletanja

Privatni helikopter kojim je prema nezvaničnim informacijama upravljao bivši čileanski predsednik Sebastijan Pinjera (75) srušio se u utorak na jezero Ranko u regionu Los Riosa!

Informaciju je prva prenela radio stanica Biobio.

– Bivši predsednik bio je u helikopteru sa članovima porodice. Nakon što se letelica srušila, tri osobe su uspele da izađu otkačivši pojaseve, ali četvrta osoba, bivši predsednik Pinjera, ostala je u oštećenoj letelici i nestala – navodi radio stanica Biobio.

Helikopter se prema nezvaničnim informacijama srušio na jugu Čilea zbog kiše i loše vidljivosti i to svega nekoliko minuta nakon poletanja.

Rojters navodi da su tri izvora potvrdila da je Pinjera poginuo u nesreći.

Pinjera, koji je inače poznati biznismen, nalazio se na čelu države u dva navrata.

Tragedija se dogodila u trenutku dok se Čile bori sa užasavajućim šumskim požarima koji su do sada odneli više od 112 osoba života, a strahuje se da će broj žrtava biti veći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter