Izvor: happyBSC
14.12.2020 u 11:27
0

POJAVILA SE MEGAN Pogledajte vojvotkinju u uživo prenosu (VIDEO)

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, iznenada se pojavila na CNN-ovoj televiziji Heros koja okuplja najinspirativnije trenutke i ličnosti u godini, a nakon što je napustila kraljevski dom sa svojim suprugom princom Harijem.

PROČITAJTE I…

METEOALARM IZDAO ZA DANAS ŽUTO UPOZORENJE: Potencijalno OPASNO vreme za ova ČETIRI GRADA

EKSPLOZIJA U FABRICI U ZRENJANINU: Ima povređenih, hitna pomoć i vatrogasci na licu mesta

U ARENI NA LEČENJU 480 KOVID PACIJENATA: 350 na kiseoniku, na raspolaganju 510 kreveta

JEZIVA NESREĆA KOD VALJEVA: Voz usmrtio jednu osobu

U svom iznenadnom pojavljivanju Markle se posebno osvrnula na pandemiju koronavirusa, zahvalivši se pojedincima koji su se od marta 2020. borili da zadovolje osnovne potrebe zajednica. Kako je Markl istakla, oni su „univerzalno dobro za sve“.

– Pobrinuli su se da oni oko njih ne moraju da pate u izolaciji – kazala je vojvotkinja u programu CNN-a.

Vojvotkinja i princ Hari odrekli su svojih kraljevskih uloga u martu dok se koronavirus širio svetom, pa su se nedugo posle toga preselili u Kaliforniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter