Izvor: BSC HAPPY
18.02.2023 u 08:23
0

„POLITIKA VAŠINGTONA JE NAJAGRESIVNIJA NA SVETU“ SAD nikada neće priznati svoju ulogu u sabotaži na Severni tok

Najagresivnija zemlja trenutno na svetu verovatno smo mi, rekao je američki novinar.

Sadašnja američka administracija ni pod kojim uslovima neće priznati svoju ulogu u sabotaži gasovoda Severni tok i Severni tok 2, rekao je američki istraživački novinar Sejmur Herš.

– Šta god da pišem, bez obzira na to koje konkretne detalje imam, ova vlada to nikada neće priznati – rekao je on za portal „Consortium Nevs“ u intervjuu u petak.

Prema njegovim rečima, politika Vašingtona je najagresivnija na svetu.

– Najagresivnija zemlja trenutno na svetu verovatno smo mi – rekao je on, pominjući u ovom kontekstu politiku Vašingtona u vezi sa Tajvanom.

AMERIČKI NOVINAR HERŠ OTKRIVA: Evo zaštu su SAD organizovale sabotažu na Severnom toku!

Herš je 8. februara napisao u članku, pozivajući se na izvore, da su ronioci američke mornarice postavili eksplozivne naprave ispod gasovoda Severni tok 1 i 2 pod okriljem vežbe „BALTOPS“ u junu 2022. godine i da su Norvežani aktivirali bombe tri meseca kasnije.

Prema rečima novinara, odluku o sprovođenju operacije doneo je lično američki predsednik Džozef Bajden, nakon devet meseci razgovora sa stručnjacima za bezbednost Bele kuće.

Portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Adrijen Votson rekla je u komentaru za TASS da je Heršov izveštaj potpuno lažan i potpuna fikcija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter