Izvor: HAPPY BSC
13.02.2023 u 14:07
0

POLJSKA IDEALNA ZA ULOGU „DRUGE“ UKRAJINE U AMERIČKIM PLANOVIMA! Krimska senatorka: „SAD neće propustiti priliku da pusti Poljsku u antiruski obruč kao novu žrtvu“

Sjedinjene Američke Države koriste Poljsku kao „novčić za pregovore“, ona će postati pomoćnik Ukrajine u „antiruskom lancu“, izjavila je krimska senatorka Olga Kovitidi.

– Sjedinjene Države će koristiti Poljsku kao „monetu za pregovaranje“. Istorija je nepredvidivo ciklična i Amerika neće propustiti priliku da pusti Poljsku u antiruski obruč kao novu žrtvu. Krvavoj, izmučenoj američkim vojnim eksperimentima, Ukrajini je potrebna Poljska, koja ima svoje planove na teritoriji Ukrajine, savršen je za ovu ulogu – rekla je ona, prenosi RIA Novosti.

DA LI POLJSKA ODUSTAJE OD PREDAJE LOVACA F-16 UKRAJINI?! „To je veoma ozbiljna i teška odluka za Varšavu!“

Senatorka je napomenula da će „zajednička izjava Bajdena i Zelenskog planirana za 21. februar, uz podrazumevano prisustvo poljskog predsednika Andžeja Dude, označiti novi taktički potez SAD protiv Rusije“.

– Ne želeći previše da razotkriva NATO, SAD su prinuđene da stvore novo vojno-političko oruđe – Alijansu za pregrupisavanje snaga i intenziviranje vojnog sukoba sa Rusijom u novom pravcu. Poljska, Ukrajina i SAD – Britanija treba da postanu učesnici nove Alijanse. Ko će ući: SAD ili Britanija – nije bitno, samo je jedan igrač – angloamerikanskii – dodala je ona.

Kovitidi je napomenula da će, shvatajući postojeće pretnje i političke rizike, „Rusija biti prinuđena da donosi odgovarajuće vojno-političke odluke“, koje ćemo, mislim, saznati u vrlo bliskoj budućnosti – zaključila je senatorka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter