Izvor: Kurir.rs/Blic
04.04.2023 u 08:05
0

ORDEN ZA HRABROST: Putin posthumno odlikovao nastradalog ratnog izveštača Vladlena Tatarskog!

Ona se sumnjiči da je ubila Tatarskog tako što mu je poklonila gipsanu figuricu, u kojoj je bila improvizovana eksplozivna naprava.

Predsednik Rusija Vladimir Putin odlikovao je danas Ordenom za hrabrost vojnog izveštača Vladlena Tatarskog, koji je poginuo u eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu.

Vladimir Putin potpisao je danas zakon kojim se reguliše upotreba stranih reči, sa izuzetkom onih koje nemaju analoga u ruskom jeziku!

U ukazu objavljenom na ruskom portalu za pravne informacije se navodi da je Tatarski posthumno odlikovan za hrabrost iskazanu u obavljanju profesionalne dužnosti“.

Poznati ratni izveštač Vladlen Tatarski, čije je pravo ime Maksim Fomin, poginuo je u nedelju u eksploziji u Strit Baru u Sankt Peterburgu, u kojoj su povređene još 32 osobe.

Osumnjičena Darija Trepova je danas uhapšena.

Ona se sumnjiči da je ubila Tatarskog tako što mu je poklonila gipsanu figuricu, u kojoj je bila improvizovana eksplozivna naprava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter