Izvor: BSC HAPPY
30.11.2023 u 16:44
1

PUTIN DRŽI GODIŠNJU KONFERENCIJU ZA MEDIJE 14. DECEMBRA: Ceo svet na nogama, ovako će izgledati obraćanje ruskog predsednika

Program „Rezultati godine sa Vladimirom Putinom“, koji će kombinovati direktnu liniju i veliku konferenciju za štampu, biće održan 14. decembra.

PUTIN ŽESTOKO UDARIO NA NEMAČKU: Trpe napade saveznika, jer Berlin nema suverenitet

 O tome je novinarima rekao sekretar za štampu predsednika Dmitrij Peskov.

„Ovo će biti program – i dalje projekat televizijskih kanala – i biće kombinovani format direktne linije i završne konferencije za štampu predsednika“, rekao je Peskov. Prema njegovim rečima, u studiju koji će biti posebno kreiran za ovu namenu biće prisutni novinari. „To su ruski regionalni novinari iz svih regiona Rusije, federalni novinari, kao i strani novinari koji su akreditovani u Moskvi i nastavljaju svoj rad u Moskvi“, pojasnio je Peskov.

 Šef Izvršnog komiteta Narodnog fronta Mihail Kuznjecov je zauzvrat govorio o tome kako će funkcionisati kol centar „Rezultati godine sa Vladimirom Putinom“. Ovog puta kol centar će raditi u centralnom izvršnom odboru Narodnog fronta.

Tamo će telefonisti i volonteri primati pozive građana, a biće i posebna redakcija Prvog kanala, VGTRK-a i Narodnog fronta, u kojoj će urednici birati pitanja koja će slati kol centru.

Tradicionalno, pitanja za direktnu liniju počela su da se prikupljaju 7-10 dana pre direktne linije. Sada je odlučeno da se za dve nedelje počne sa prikupljanjem pitanja za direktnu liniju.

Predsednik je 2019. godine naložio Narodnom frontu da obradi pitanja koja dolaze na direktnu liniju, rekao je Kuznjecov. Za to vreme obrađeno je više od 3 miliona zahteva.

„Naš zadatak je da obezbedimo da se problemi reše i da se uključimo tamo gde su u zastoju“, rekao je Kuznjecov. Prema njegovim rečima, poslednjih dana obučeni su volonteri kol centara.

„Narodni front je već dugi niz godina, nakon završetka Direktne linije, godinu dana do poslednjeg pitanja obrađivao sve apele građana. „Specijalisti, zaposleni Narodnog fronta, zajedno sa volonterima i telefonskim operaterima, primaće apele građana, a zatim će, po završetku ovog programa, raditi čitavu godinu kako nijedan apel ne bi ostao bez pažnje“, rekao je Peskov.

Poslednja velika predsednikova konferencija za novinare održana je 23. decembra 2021. godine, čak i pre početka specijalne operacije u Ukrajini. To nije sprovedeno 2022. godine. Krajem godine predsednik je samo odgovarao na pitanja novinara iz kremaljskog bazena. Direktna linija je takođe održana 2021. godine – 30. juna. Nije ga bilo ni 2022. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN DRŽI GODIŠNJU KONFERENCIJU ZA MEDIJE 14. DECEMBRA: Ceo svet na nogama, ovako će izgledati obraćanje ruskog predsednika”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter