Izvor: BSC HAPPY
30.11.2023 u 17:07
0

PRODUŽETAK PRIMIRJA U GAZI: Dogovor je postignut uz posredovanje Egipta i Katara

Izrael i palestinski pokret Hamas dogovorili su se da produže primirje u pojasu Gaze, saopštila je 30. novembra pres-služba Izraelskih odbrambenih snaga.

JEVREJE TUKLI ELEKTRIČNIM KABLOVIMA! Jeziva ispovest Tajlanđanina kog je oteo Hamas

„U svetlu nastojanja posrednika da se nastavi proces oslobađanja zarobljenika, au skladu sa (prethodno utvrđenim) uslovima, pauza u akciji će se nastaviti “, saopštila je pres služba ID.

Sa svoje strane, Hamas je takođe najavio produženje humanitarnog primirja.

Izrael i Hamas su se 27. novembra dogovorili da produže ranije postignuto humanitarno primirje za još dva dana. Strane su 22. novembra postigle dogovor o četvorodnevnom primirju.

Izrael i Hamas sklopili su sporazum o oslobađanju izraelskih talaca u Gazi.

Dogovor je postignut uz posredovanje Egipta i Katara.

Al Džazira je 30. novembra izvestila da je Izrael oslobodio šestu grupu palestinskih zatvorenika. U okviru sporazuma sa Hamasom, izraelska strana je oslobodila 30 Palestinaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter