Izvor: Sputnjik
27.09.2021 u 17:09
0

PUTIN OTKRIO SVETU: OVO SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI RUSIJE

Po rečima predsednika Rusije Vladimira Putina, najveći neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura.

Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič „Ura“ u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je „još uvek rano uzvikivati Ura“.

PROČITAJTE JOŠ: SVETSKI MEDIJU KAŽU: Bajdenov rejting pada!

– Neprijatelj – siromaštvo – za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana – rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.

Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.

Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.

– Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade – izjavio je ruski lider.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter