Izvor: Tanjug
03.07.2020 u 20:39
0

RAT IZMEĐU IRAKA I TURSKE! Vlada u Bagdadu POSLALA TRUPE prema granici!

Nakon nekoliko napada koje su izvršile, kako kopnena vojska tako i avijacija Turske u Iraku, vlasti u Bagdadu su rešile da preduzmu odlučnu akciju!

OVO MORATE ZNATI

KORONA PRESEK U SRBIJI: Još 309 pozitivnih na virus, testirano 8.102! Preminulo 11 osoba

NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA JAVNOST: Nije korona, ovo je neka druga bolest

POTPUNI ŠOK! KORONA JE OVAKO UTICALA NA MUŠKARCA (62): Trajalo je četiri sata, a doktori su bili u šoku

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

Iračka vojska utvrđuje položaje duž granice s Turskom, kako bi sprečila turske snage da napreduju dublje na iračku teritoriju nakon dvonedeljnih vazdušnih napada, dok Ankara i dalje napada kurdske pobunjenike na severu Iraka.

Bezbednosni zvaničnici rekli su da je Ankara uspostavila najmanje desetak mesta na iračkoj teritoriji u sklopu vojne kampanje za svrgavanje članova Kurdistanske radničke partije (PKK), za koje Turska kaže da imaju skrovišta na severu Iraka, prenosi AP.

KORONAVIRUS U SRBIJI

Za 24 sata preminule tri osobe u KC Niš i jedna u Vranju

U Novom Pazaru 5 preminulih od korone u poslednja 24 časa

VLADA SRBIJE USVOJILA 4 NOVE MERE Ako ne nosite masku, ovo je iznos KAZNE!

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

Kampanja u vazduhu i na kopnu počela je 17. juna kada je Turska vazdušnim putem prebacila vojsku u severni Irak. Od tada je najmanje šest iračkih civila ubijeno dok su turski avioni gađali PKK mete, a nekoliko sela u iračkom severnom kurdskom regionu je evakuisano.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

Turska vojska postavila je položaje u okrugu Zako, u severnoj provinciji Dohuk, oko 15 kilometara unutar iračke teritorije, rekli su zvaničnici.

Turska tvrdi da će, sve dok iračka vlada ne preduzme akcije protiv PKK i dalje ciljati kurdsku grupu koju Turska, SAD i Evropska unija smatraju terorističkom organizacijom zbog višedecenijske pobune unutar Turske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter