Izvor: Tanjug
13.12.2022 u 17:09
0

Rjabkov o daljoj razmeni zatvorenika SAD i Rusije: „Prema mojim informacijama ne očekuju se kontakti na ovu temu preko linija za koje ja znam!“

Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov izjavio je danas da ne zna za eventualne nove razgovore sa SAD o daljoj razmeni zatvorenika.

“Ne znam šta SAD imaju na umu. Kao što je predsednik Putin već rekao, mi imamo posbeno odeljenje koje se bavi ovim pitanjem. Prema mojim informacijama ne očekuju se kontakti na ovu temu preko linija za koje ja znam“, rekao je Rjabkov za rusku novinsku agenciju Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Saliven izjavio da Vašington očekuje ove nedelje “angažman“ s Moksvom povodom slučaja Pola Vilana, amerikanca koji u Rusiji služi 16-godišnju kaznu zbog špijunaže.

„ZA EVROPU NEMA JEFTINIJEG GASA OD RUSKOG“ Moskva ima šansu da opet postane glavni snabdevač goriva u EU

Prošle sedmice SAD i Rusija razmenili su na aerodromu u Abu Dabiju košarkašicu Britni Grajner koja je bila u zatvoru u Rusiji za ruskog trgovca oružjem Viktora Buta, koji je 12 godina proveo u američkom zatvoru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter