Izvor: Tanjug
30.09.2022 u 15:31
0

„RUSIJA JE SPREMNA ZA PREGOVORE SA UKRAJINOM“ Vladimir Putin otkrio je jedini način da se dođe do mira!

Žitelji Donjecke Narodne Republike, Luganske Narodne Republike, Zaporoške i Hersonske oblasti zauvek će biti građani Rusije, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

„Kijev treba da poštuje izbor DNR, LNR, Zaporoške i Hersonske oblasti, samo tako se može dođi do mira“, rekao je Putin u govoru na ceremoniji u Moskvi, prenela je agencija RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruski predsednik je poručio da su građani tih teritorija načinili nedvosmislen izbor.

„U DNR, LNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti održani su referendumi. Rezultati su poznati. Građani su načinli svoj izbor. Nedvosmislen izbor“, rekao je Putin i dodao da će biti potpisani sporazumi sa četiri teritorije.

Takođe je kazao da će vlasti Rusije učiniti sve da građani novih regiona Ruske Federacije osete podršku, preneo je Sputnjik.

„Rusija nikada neće izdati građane DNR, LNR, Zaporoške i Hersonske oblasti“, poručio je on.

ISTORIJSKO OBRAĆANJE VLADIMIRA PUTINA! „Bojno polje na koje nas je pozvala sudbina je bojno polje za naš narod, za veliku istorijsku Rusiju!“ (VIDEO/FOTO)

Izrazio je uverenje da će Federalna skupština podržati zakone o prisajedinjenju novih teritorija Rusiji.

Putin je naglasio da Rusija ne stremi obnavljanju SSSR.

Takođe je istakao da će Rusija svim snagama braniti svoju državu.

„Rusija je spremna na pregovore sa Ukrajinom“, rekao je on i pozvao kijevski režim da momentalno prekine borbene aktivnosti i da se vrati za pregovarački sto.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter