Izvor:
14.02.2024 u 18:40
14

RUSIJA NA PRAGU OTKRIĆA KOJE ĆE SPASITI ČOVEČANSTVO: Putin saopštio „Ovo otkriće će promeniti tok čovečanstva“

Glavi prioritet su borba protiv onkoloških, kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i virusnih infekcija, istakao je predsednik Rusije

Ruska Federacija do sada je postigla veoma dobre rezultate kada je reč o medicinskom sektoru, ali ovaj potencijal je potrebno i dalje razvijati, kako bi zemlja bila u stanju da se samostalno izbori sa potencijalno novim pandemijama i izazovima, poručio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na plenarnoj sednici Foruma „Tehnologije budućnosti“.

OGLASIO SE DUGIN: „Intervju Karlsona sa Putinom pokazuje da čovečanstvo stoji na pragu apokalipse“

 

Putin je istakao da će Moskva sigurno nastaviti saradnju sa drugim državama u toj oblasti, ali je i dodao da je najbitnije da Rusija sama ima svu neophodnu naučno-tehnološku bazu. Najavio je otvaranje novih medicinskih istraživačkih centara po Rusiji i otkrio da je samo tokom 2023. u Rusiji registrovano 530 novih domaćih preparata. U planu je, kako je rekao, i povećanje plata medicinskih radnika.

Prema njegovim rečima, glavni prioritet danas je borba protiv onkoloških bolesti, u vezi sa čim je država pokrenula poseban program još 2019. godine.Više od polovine svih onkoloških bolesnika u zemlji danas svoju bolest otkriva u ranoj fazi, istakao je ruski lider.

Porastao je, kako kaže, i broj hemioterapija, a otvoreno je i više od 500 novih onkoloških centara po celoj zemlji.

Ipak, jedna od najinteresantnijih stvari je to što je predsednik Rusije otkrio da su ruski naučnici sve bliži stvaranju vakcine protiv raka. Radi se, kako kaže, i na imunomodulatorima nove generacije, koji bi, takođe, uskoro mogli da uđu u upotrebu.

Osim borbe protiv onkoloških bolesti, drugi prioriteti su i borba protiv kardiovaskularnih, autoimunih bolesti i virusnih infekcija, zajedno sa profilaktikom, dodao je Putin. Jedan od ciljeva je i da se do 2030. do minimuma smanji broj oboleli od hepatitisa C.

Predsednik Rusije je naglasio da je potrebno promeniti principe koji se danas koriste u zdravstvu tako da u centru pažnje bude ne broj ukazanih usluga, već sam čovek.

Istakao je da je nesumnjivo da će veštačka inteligencija biti veoma korisna, ali i da se običan čovek, odnosno, medicinski radnici ne mogu njome zameniti.

Takođe, ponovio je da država poklanja veliku pažnju fizičkoj aktivnosti građana. Zbog toga, u planu je otvaranje novih sportskih i drugih medicinskih centara po celoj zemlji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

14 thoughts on “RUSIJA NA PRAGU OTKRIĆA KOJE ĆE SPASITI ČOVEČANSTVO: Putin saopštio „Ovo otkriće će promeniti tok čovečanstva“”

    • Ne samo o svom narodu, pozdrav za sestre i Bracu nego i na globalnom nivou. Blagosloven od Gospoda gos.Predsednice Ruske Federacije. Zdrav nam bio. Srdacno iz Srbije volimo te. 🇷🇺🇷🇸♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

      1
      0
      Odgovori
    • Ja procitah ceo tekst a ti video samo prehladu hahaha izvini a ko je u ratu??Ne daj boze ovoj planeti da zaista pocne rat,a i rusija bi se drugacije ponasala da je u ratu…

      0
      0
      Odgovori
  1. Ne samo o svom narodu, pozdrav za sestre i Bracu nego i na globalnom nivou. Blagosloven od Gospoda gos.Predsednice Ruske Federacije. Zdrav nam bio. Srdacno iz Srbije volimo te. 🇷🇺🇷🇸♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

    1
    0
    Odgovori
  2. Kako da ne !

    Do sada je SAMO saradjivao on i AllessAndro Vucic sa ALBANSKIM DNK ministrom Lars Loekke rAsmussen o tome da OTRUJU i PROMIJENE DNK drugih pravih naslednika koji su CIVILI !

    0
    0
    Odgovori
  3. Испирање мозга
    Прво нас трују
    Онда налазе лек да нас лече
    Фармацеутска мафија
    На челу са Клаусо.м Швабом, Питином, Бајденом ,Трампом
    И сва остала светска багра

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako je dobro da predsednik Putin i ovim teskocama, kada ceo Nato koristeci ukrajince, ratuje da slomije Rusiju…on brine i o napretku zdravlja i jos boljem razvitku zdravstvenog sistema, za svoj NAROD💓✊👏👏👏

    1
    0
    Odgovori
  5. Kako je dobro da predsednik Putin i ovim teskocama, kada ceo Nato koristeci ukrajince, ratuje da slomije Rusiju…on brine i o napretku zdravlja i jos boljem razvitku zdravstvenog sistema, za svoj NAROD💓✊👏👏👏

    1
    0
    Odgovori
  6. Ovo je samo još jedan segment napora Rusije da ni u čemu ne zavisi od zapadnih rusomrzaca, transdženderskih kolonijalnih ekspanzionista i globalističkih finansijskih reketaša. Samodovoljna sam u energiji, hrani, veštačkim đubrivu, oružju, municiji, nauci i imam regrutnu bazu žive sile spremnu za odbranu države koja je nedostižna za transdžendersku perverznu koaliciju. I puca mi prsluk za nju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter