Izvor: Kurir.rs
07.01.2024 u 13:50
0

RUSKA ZIMA RAZORILA LEOPARDE: Stigli u centar za popravku, svi doživeli kolaps

Komisija iz Nemačke posetila je centar za popravku nemačkih tenkova u Litvaniji.

RUSI POKIDALI MOĆNE LEOPARDE: Stravičan udarac za Ukrajinu – paralisani i nepomični leže

Zaključci su razočaravajući: tenkovi koji nisu samo oštećeni u borbama, već i oni koji su jednostavno prešli nekoliko hiljada kilometara moraju na popravku.

Iz iskustva upotrebe nemačke opreme u Maliju, poznato je da 10 hiljada km borbene upotrebe utiče na nemačke tenkove na isti način kao i 100 hiljada km u mirnodopsko vreme ili tokom vežbi.

Uz sve ovo, od leta 2023. godine traju problemi sa prevodom tehničke dokumentacije i obezbeđivanjem rezervnih delova, piše Špigl.

Špigl ističe da je komisiju najviše iznenadio broj tenkova koji su otkazali ne zbog borbenih oštećenja, već zbog unutrašnjih kvarova u mehanici i elektronici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter