Izvor: BSC Happy
01.03.2023 u 16:48
2

SAD: Iran može da napravi nuklearnu bombu za 12 dana

Zamenik ministra za odbrambenu politiku Sjedinjenih Američkih Država Kolin Kal izjavio je da je Iran spreman da za vrlo kratak vremenski period napravi nuklearnu bombu.

Kolin Kal je izjavio da je Iran sposoban da za 12 dana napravi dovoljno fisije za jednu nuklearnu bombu.

Upravo je kroz odgovore na pitanje republikanaca Kal izneo ove informacije, pokušavajući da odgovori i na optužbe da je Bajdenova administracija krivac za to što Iran poseduje takvu sposobnost, kao i to što, kako smatraju američki zvaničnici, pretnja u regionu, ali i svetu.

Rusija je zvanično predala američkoj ambasadi belešku o suspenziji svog učešća u Ugovoru o novom START-u!

Kal je istakao da je Iran 2018. bio sposoban da za 12 meseci sprovede fisioni materijal, za koji mu je danas potrebno svega 12 dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SAD: Iran može da napravi nuklearnu bombu za 12 dana”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter