Izvor: telegraf
02.02.2024 u 01:19
0

SANDŽAKLIJA U ROTERDAMU HEROJSKI SPASIO ŽIVOT: Čuo glas muškarca i utrčao u vatru da ga izvuče

Uz pomoć dvojice sugrađana, Hot je uspeo da izvuče žrtvu iz vatrene stihije, dok je Hitna pomoć brzo reagovala i prevezla povređenu osobu u bolnicu

U dramatičnom događaju koji je potresao Roterdam sinoć, Almir Hot, poreklom iz Bijelog Polja, postao je simbol hrabrosti i požrtvovnosti nakon što je spasio život osobe zarobljene u plamenu nakon snažne eksplozije.

Dok je večerao, Hot je čuo eksploziju i bez oklevanja je skočio u pomoć, suočavajući se s vatrenom stihijom.

Zapadni mediji preneli su Hotove reči o šoku i strahu koji je osetio kad je ugledao razorne posledice eksplozije.

 

VETAR ČUPA BANDERE A TALASI VEĆI OD ZGRADE: Oluja razara Skandinaviju

„Bio sam šokiran kada sam vidio vatru. Ceo plafon je pao, a čovek kojeg sam spasio pokušavao je da se izvuče iz plamena“, rekao je Hot, opisujući prizor razaranja.

Uz pomoć dvojice sugrađana, Hot je uspeo da izvuče žrtvu iz vatrene stihije, dok je Hitna pomoć brzo reagovala i prevezla povređenu osobu u bolnicu.

Zapadni mediji preneli su Hotove reči o šoku i strahu koji je osetio kad je ugledao razorne posledice eksplozije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter