Izvor: Kurir.rs
14.01.2023 u 10:37
0

ŠEFOVI NIKOLAJEVSKE I ČERKASKE OBLASTI UPOZORAVAJU UZ DOZU STREPNJE: Ruski strateški bombarderi su u vazduhu!

Prema poslednjim informacijama u Crnom moru se nalaze dva broda Ratne mornarice Rusije od kojih svaki ima kapacitet da lansira 14 raketa tipa kalibr.

Ukrajinski mediji, objavili su informaciju da je 17 strateških bombardera TU-95MS i bombardera dugog dometa TU-22M3 poletelo iz nekoliko baza u Ruskoj Federaciji.

ŠTA JE POGODILO BAZU STRATEŠKIH BOMBARDERA: Mlazna bespilotna letelica ili raketa?

Šef Nikolajevske oblasti Vitalij Kim kaže da se u vazduhu nalazi 17 bombardera, ali i da su primećeni i ruski ratni brodovi koji nose rakete.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovu informaciju potvrdio je takođe i šef Čerkaske oblasti Igor Taburecnji koji je na svom Telegram kanalu naveo da se oko 12 časova po lokalnom vremenu očekuje udar krstarećih raketa.

Prema poslednjim informacijama u Crnom moru se nalaze dva broda Ratne mornarice Rusije od kojih svaki ima kapacitet da lansira 14 raketa tipa kalibr.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter