Izvor: blic.rs
14.08.2023 u 13:53
0

SNAŽNA EKSPLOZIJA U RUMUNIJI: Veruje se da je Ruska mina

Blizu rumunskog obalnog grada Kostinestija u ponedeljak je odjeknula eksplozija, objavili su lokalni mediji pozivajući se na očevice i hitne službe. Veruje se da je reč o ruskoj protivbrodskoj mini, rekao je portparol ruske mornarice televiziji  Od početka specijalne vojne operacije na Ukrajinu, rumunska mornarica onesposobila je pet ruskih mina u Crnom moru, rekao je portparol ruske mornarice.

Kostinesti je jako popularno turističko odredište na Crnom moru, oko 250 kilometara istočno od Bukurešta. Naročito je popularno među mladim posetiocima. Prema vlastima, do eksplozije je došlo na nasipu blizu hotela. Nakon eksplozije uzdigao se crni dim, rekao je očevidac koji je incident posmatrao s hotelske terase,Interventne ekipe su u pripravnosti, pogotovo što je u međuvremenu javljeno da je primećena još jedna mina kako pluta. Utvrđeno je kasnije da je to bio samo veći balvan.

Od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, rumunska mornarica onesposobila je pet ruskih mina u Crnom moru, rekao je portparol.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter