Izvor: Alo.rs
30.06.2023 u 19:07
0

OSOBLJE BEŽI, VRISKA ODJEKUJE HODNICIMA, TOTALNI HAOS: Prvi snimak pucnjave na aerodromu u Kišnjevu (VIDEO)

Kako je precizirano u republičkom Ministarstvu unutrašnjih poslova, dve osobe su preminule od posledica napada. Ispostavilo se da su oni dežurni policajci.

Za sada epoznata osoba pucala je na međunarodnom aerodromu u Kišinjevu i uzela taoce, rečeno je RIA Novostima u pres-službi Moldavske metropolitenske policije.

Na aerodromu u Kišinjevu ispaljeno je nekoliko hitaca, putnici su evakuisani iz bezbednosnih razloga“, navodi se u saopštenju.

Kako je precizirano u republičkom Ministarstvu unutrašnjih poslova, dve osobe su preminule od posledica napada. Ispostavilo se da su oni dežurni policajci.

HOROR SCENA U MOLDAVIJI: Ubio dvoje ljudi na aerodromu nakon što mu je zabranjen ulazak u zemlju

„Nadležni su potvrdili prisustvo dve žrtve. U tom trenutku na lice mesta je stigla i Specijalna brigada policije Munje“, saopštila je policija.

Zauzvrat, premijer Moldavije Dorin Recean rekao je da je pucnjavu organizovao državljanin Tadžikistana nakon što mu je odbijeno da uđe u zemlju.

Kasnije je policija privela počinioca, on je povređen, a lekari mu pružaju neophodnu medicinsku pomoć. Republičko tužilaštvo pokrenulo je krivični postupak povodom napada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter