Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 16:50
0

ŠOK! Pentagon dostavljao OBAVEŠTAJNE PODATKE Ukrajini o ruskoj krstarici?!

Portparol Pentagona Džon Kirbi negirao je navode iz američkih medija da su SAD Ukrajini dostavile obaveštajne podatke o ruskoj krstarici „Moskva“, piše list Njujork tajms.

Televizijski kanal Si-En-En je ranije preneo, pozivajući se na izvore, da je ukrajinska vojska od američke strane dobila obaveštajne podatke o položaju krstarice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POKVARENO I LICEMERNO! Za Ruse NEMA MESTA NA PARADI! Na tribinama će sedeti ambasadori zemalja koje su ratovale NA STRANI HITLEROVE NEMAČKE!

„Ukrajinci imaju svoje mogućnosti u obaveštajnoj sferi i mogu da prate ruske brodove“, naveo je Kirbi.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je u požaru koji je izbio 13. aprila ratna krstarica „Moskva“ ozbiljno oštećena usled eksplozije municije. Tokom pokušaja spasavanja broda poginuo je jedan vojnik, 27 članova posade je nestalo, dok je 396 članova posade evakuisano.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter