Izvor: BSC HAPPY/KURIR
22.01.2024 u 18:54
1

ŠOKANTNA PORUKA MILIJARDERA! Mask okrenuo leđa Bajdenu uoči izbora?

Američki milijarder Ilon Mask rekao je da neće glasati za aktuelnog američkog lidera Džoa Bajdena na predstojećim predsedničkim izborima!

Mask je tako prokomentarisao sopstveni intervju američkom televizijskom kanalu CNBC u kome je naveo da je glasao za Bajdena na predsedničkim izborima 2020. godine.

– Ne mogu da zamislim da ovog puta glasam za Bajdena – napisao je Mask na svom profilu na društvenoj mreži X.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar 2024. godine.

Ankete pokazuju da je nekadašanji američki predsednik Donald Tramp favorit na republikanskim predizborima i da će mu se iz redova demokrata suprotstaviti aktuelni predsednik Džo Bajden.

ANKETE POTVRDILE: Tramp u prednosti na izborima u Nju Hempširu!

Tramp je prema anketama u dobroj poziciji da se vrati u Belu kuću.

Milijarder Ilon Mask, podsetimo, nedavno je rekao da veruje Viveku Ramasvamiju (39) iz Republikanske partije koji pretenduje na mesto predsednika SAD.

Ramasvami je međutim odustao od kandidature.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ŠOKANTNA PORUKA MILIJARDERA! Mask okrenuo leđa Bajdenu uoči izbora?”

  1. Dobiće Davos „pametnjakovići „virus X , eto im ga Mask . Inače Koji je rezime Davosa da li zna neko . Ima ponovo da uvale narodima neki novi virus ili bakteriju.. danas beše dobra emisija Posle ručka , Đoka Kortina i voditeljka sve su bolji i bolji i juče i danas a gosti svi redom savršeni i u studiju pa i oni preko mreže , ali nema zaključka , treba pred kraj svake emisije da se izvede zakljućak inače dzaba priče koje su zaista poučne i zanimljive i istinite . Kada bi smo mogli reći ovaj laže, ovaj je prevarant, ovaj je plaćem ovja je povezan s amafijom, , ovaj je potpuni idiot ali kada bi smo imali dokaze za tako nešto .
    Nego gde su u Srbiji te laboratorije iz Ukrajine koje spomenuste ?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter