Izvor: alo
10.04.2024 u 22:33
1

„STAVITE MU POVODAC DA SE NE IZGUBI“: Bajden na stubu srama nakon najnovijeg gafa u Beloj kući

Predsednik SAD Džozef Bajden je privukao pažnju u sredu ujutru, kada je delovao dezorijentisano dok je pozdravljao japanskog premijera Fumija Kišidu u Beloj kući u državnoj poseti

Bajden (81) i Kišida (66) pozdravili su se pre nego što su se rukovali sa članovima delegacije SAD i Japana na Južnom travnjaku. Lideri su zatim pstupili na binu za intoniranje nacionalne himne obe zemlje, pre nego što su pregledali počasnu gardu američke vojske.

Uoči smotre, Bajdena i Kišidu je pozdravio vojni pomoćnik.Predsednik SAD je počeo da podiže desnu ruku da uzvrati pozdrav, a zatim je spustio dok je pomoćnik uputio dvojicu lidera gde da stanu.Činilo se da Bajden zurio oko sebe sa praznim izrazom lica pre nego što je stavio svoje prepoznatljive avijatičarske naočare za sunce i marširao preko travnjaka. Tokom pregleda, predsednikov hod je bio primetno ukočen, a njegovi koraci delovali su nesigurno.

 

PUCNJAVA NA PROSLAVI KRAJA RAMAZANA: Drama u Filadelfiji, pogođeno više osoba

Na kraju su se Bajden i Kišida vratili na podijum i razmenili govore, u kojima je predsednik SAD proglasio da je veza između Vašingtona i Tokija „bliža, jača i efikasnija nego ikada ranije u istoriji“.

Nakon njihovih primedbi, dvojica muškaraca su sišla sa bine, a Bajden je „isekao“ ispred Kišide da bi zgrabio ogradu za pomoć.

„Zašto Džo Bajden izgleda tako izgubljeno i zbunjeno? Kakva je sramota od ovog čoveka“, prekorio je konzervativni X nalog po imenu Proud Elephant.

„Bar se nije naklonio više puta kao neko“, rekao je korisnik Džigin Jalen, misleći na ministarku finansija Dženet Jelen tokom prošle godine u poseti Kini.

„Mogli bi i da mu stave povodac. Bukvalno ga treba voditi okolo da se ne izgubi. Ovo je tako sramotno“, napisao je drugi korisnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„STAVITE MU POVODAC DA SE NE IZGUBI“: Bajden na stubu srama nakon najnovijeg gafa u Beloj kući”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter