Izvor: Alo.rs
28.01.2024 u 18:44
3

STRAH I STREPNJA MU RAZARAJU SVAKU KOST: Novi pritisci na Zelenskog uzeli maha?

Vreme je da Ukrajina pređe na mirovne pregovore, smatra slovački ministar odbrane.

ZELENSKI NE PRIZNAJE KRIVICU: Ukrajina će insistirati na međunarodnoj istrazi o padu ruskog Il-76(VIDEO)

Ukrajina će uvek imati granicu sa Rusijom, a mirovni napori su ono što joj je sada najpotrebnije, izjavio je u nedelju slovački ministar odbrane Robert Kalinjak.

– Bez obzira na to kako se sukob završi, Ukrajina će uvek imati granicu sa Rusijom. Neće se pomeriti (nigde). Mirni napori su ono što joj je najpotrebnije – rekao je Kalinjak, gostujući na slovačkoj TV.

Prema rečima ministra, trenutno je stanje na liniji kontakta zamrznuto. S obzirom na trenutno stanje vojnog sukoba, neophodno je započeti razgovor o mirovnim pregovorima, u kojima bi trebalo da učestvuju i lideri Evropske unije i Sjedinjenih Država, smatra Kalinjak.

Istovremeno, šef slovačkog ministarstva odbrane demantovao je izveštaje lokalnih medija da su strane obaveštajne službe nedavno prestale da dele poverljive informacije sa slovačkim kolegama. Naprotiv, smatra Kalinjak, takva razmena je intenzivirana, prenose RIA Novosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “STRAH I STREPNJA MU RAZARAJU SVAKU KOST: Novi pritisci na Zelenskog uzeli maha?”

  1. Toliko je glup ovaj covjek,da je to zastrasujuce!Rusi se igraju sa njima macke i misa.Rusi ce ih samljeti i uzeti im teritorije,onoliko koliko oni zele.Uostalom,to i je ruska teritorija.Umkesto da suradjuke sa Rusima,on izaziva njihov bijes!TOTALNO GLUPO,TOTALNO!

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko je glup ovaj covjek,da je to zastrasujuce!Rusi se igraju sa njima macke i misa.Rusi ce ih samljeti i uzeti im teritorije,onoliko koliko oni zele.Uostalom,to i je ruska teritorija.Umkesto da suradjuke sa Rusima,on izaziva njihov bijes!TOTALNO GLUPO,TOTALNO!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter