Izvor: happy
06.02.2024 u 19:02
0

STUDENTIMA STIGLA HITNA PORUKA: Nakon pucnjave svi u BLOKADI, policija pokrenula istragu

Studenti u oba kampusa primili su tekstualne poruke u kojima im je naređeno da se "sklone na mesto dok policija istražuje."

Studenti u oba kampusa primili su tekstualne poruke u kojima im je naređeno da se „sklone na mesto dok policija istražuje.

Državni univerzitet Južne Karoline i obližnji Univerzitet Klaflin stavljeni su pod blokadu nakon izveštaja o pucnjavi, prenosi Daily Mail.

Obe škole su zatvorene od 11.30, nakon što je Klaflinov sistem za uzbunjivanje objavio poruku o mogućoj pucnjavi, navodi ABC 15..

Studenti u oba kampusa primili su tekstualne poruke u kojima im je naređeno da se „sklone na mesto dok policija istražuje.“

Uskoro opširnije…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter