Izvor: Tanjug
25.03.2023 u 21:26
0

„SVE ĆE IZAĆI NA VIDELO, ISTINA ĆE BITI OTKRIVENA“: Putin bez dileme poručio samo jedno!

Istina o eksplozijama na gasovodima Severni tok će na kraju biti otkrivena, iako će to biti teško postići, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin.

– Verujem da će biti teško doći do istine o incidentu u Severnom toku, ali će jednog dana verovatno izaći na videlo šta je i kako urađeno, rekao je Putin.

Prema njegovim rečima, Rusija je posle zahteva upućenih Ujedinjenim nacijama u vezi sa pronalaskom signalnog uređaja na spoju cevi „Severnog toka“, dobila odgovor da ovaj predmet nije opasan i Moskvi je odbijeno učešće u istrazi.

DOGOVOR PUTINA I LUKAŠENKA: Rusija postavlja taktičko nuklearno oružje u Belorusiji

On je dodao da svakako više nema smisla da se Rusija meša u to, pošto je jedna od zemalja NATO-a, u ovom slučaju Danska, saopštila da je već sve proverila.

Ranije je Danska agencija za energetiku pozvala kompaniju „Nord strim 2 AG“, operatora gasovoda „Severni tok 2“, da učestvuje u operaciji vađenja objekta otkrivenog u blizini gasovoda.

Pronađeni objekat ima oblik cilindra visine oko 40 centimetara i prečnika 10 centimetara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter