Izvor: BSC Happy
18.07.2023 u 19:12
0

TRAMP GAĐA PRAVO U METU: Bajden i njegovo „ministarstvo nepravde“ žele da me uhapse usred kampanje

Bivši predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas da aktuelni predsednik Džo Bajden i američko „ministarstvo nepravde“ žele da ga uhapse usred kampanje za izbore 2024. godine. „Lov na veštice!

„BAJDEN JE BOLESNA I NESREĆA OSOBA, LEČIĆEMO GA“: PREDSEDNIK DUME nudi pomoć celom svetu

Pokvareni Džo Bajden i njegovo ministarstvo nepravde žele da optuže i uhapse njegovog političkog protivnika (mene), koji vodi u anketama za predstojeće predsedničke izbore 2024. godine“, napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži „Truth Social“.

On je dodao da se tako nešto do sada nije dešavalo u Sjedinjenim Državama. „Tako nešto se nikada nije dogodilo u našoj zemlji, i to u sred kampanje? Mešanje u izbore i nedolično ponašanje tužilaštva“, poručio je Tramp.

Bivši predsednik je prethodno saoptio da je primio pismo specijalnog tužioca Džeka Smita, u kojem navodi da je Tramp „meta istrage“ Velike savezne porote o događajima koji su doveli do upada u američki Kapitol 6. januara 2021. godine.

Optužnica bi se odnosila na Trampove pokušaje da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020. godine, kada je izgubio od Džoa Bajdena. Međutim, još je nejasno sa kojim konkretnim optužbama bi Tramp mogao da se suoči ukoliko tužioci odluče da podignu optužnicu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter