Izvor: Kurir.rs
26.11.2023 u 14:43
0

„OVO JE VEOMA TUŽAN I MRAČAN PERIOD ZA AMERIKU“: Tramp razotkrio postupke Hamasa, evo kako je SAD umešan

Bivši predsednik SAD Donald Tramp smatra da Hamas ne poštuje SAD jer među oslobođenim taocima još uvek nije bilo Amerikanaca, napisao je na društvenoj mreži „Tru Sošl“.

– Da li je još neko primetio da je Hamas vratio ljude iz drugih zemalja, a da još nije vratio nijednog američkog taoca? Za to postoji samo jedan razlog – nema poštovanja prema našoj zemlji ili našem rukovodstvu. Ovo je veoma tužan i mračan period za Ameriku – piše Tramp.

U okviru primirja između Izraela i Hamasa, strane u sukobu su već izvršile dve razmene zatvorenika i talaca. Tako je palestinski pokret oslobodio ukupno 26 izraelskih talaca, 14 Tajlanđana i jednog Filipinca u zamenu za 78 palestinskih zatvorenika.

Ne znamo kada će se to dogoditi

Sa svoje strane, Džozef Bajden  je u petak rekao da nema informacije o tome kada će američki taoci biti oslobođeni.

– Ne znamo kada će se to desiti, ali se nadamo da hoće – odgovorio je predsednik na pitanje o tome.

U međuvremenu je izraelski list „Najnovije vesti“ izvestio, pozivajući se na izraelske zvaničnike, da je Hamas već dostavio Izraelu spisak talaca koji će biti oslobođeni ove nedelje. Očekuje se da će na listi biti državljani SAD.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter