Izvor: BSC Happy
02.01.2024 u 17:49
0

TURCI NE DOZVOLJAVAJU NAORUŽAVANJE UKRAJINE: Turska zabranila prolaz britanskim brodovima minolovci namenjeni za pomoć Ukrajini

Turska je u utorak saopštila da neće dozvoliti dva broda za lov na mine koje je Britanija poklonila Ukrajini prođu kroz njene vode na putu ka Crnom moru jer bi to prekršilo međunarodni pakt o ratnom prolasku kroz moreuz.

Britanija je prošlog meseca rekla da će predati dva minolovca Kraljevske mornarice ukrajinskoj mornarici kako bi pomogla u jačanju ukrajinskih operacija na moru u ratu s Rusijom.

BRIKS ZVANIČNO BOGATIJI ZA JOŠ JEDNU ČLANICU: Saudijska Arabija se zvanično pridružila bloku zemalja

Članica NATO-a Turska obavestila je saveznike da neće dozvoliti brodovima da koriste moreuz Bosfor i Dardanele sve dok traje rat u Ukrajini, saopštila je Direkcija za komunikacije predsedništva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter