Izvor: Tanjug
14.07.2023 u 17:41
0

POSLE KURANA NA RED DOŠLE BIBLIJA I TORA: ŠVEDSKA odoborila SPALJIVANJE DVE SVETE KNJIGE ispred IZRAELSKE AMBASADE

Stokholmska policija danas je saopštila da je odobrila protest za ovaj vikend čoveku koji je izjavio da želi da spali Toru i Bibliju ispred izraelske ambasade u glavnom gradu Švedske.

Izraelski zvaničnici zbog toga su pozvali švedsku vladu da ne dozvoli protest, koji bi trebalo da se održi u subotu ispred diplomatskog predstavništva.

Čovek koji je podneo zahtev za subotnji protest rekao je da želi da spali Toru i Bibliju ispred izraelske ambasade kao odgovor na to što je jedan irački imigrant spalio Kuran ispred džamije u Stokholmu prošlog meseca. Stokholmska policija odobrila je protest, navodeći da će tri osobe učestvovati u demonstracijama ispred izraelske ambasade.

BRITANSKI MARINCI SE SUDARILI SA RUSIMA: „Bio je to MASAKR, svuda je bilo LEŠEVA“ – ZAPADNJAČKI JURIŠNICI RAZBIJENI i u šoku (VIDEO)

Pravo na održavanje javnih demonstracija je veoma važno u Švedskoj i zaštićeno je ustavom, a policija daje dozvole na osnovu toga da li veruje da se javni skup može održati bez većih poremećaja ili rizika po javnu bezbednost. Švedska se nedavno suočila sa oštrim kritikama muslimanskih zemalja jer je dozvolila demonstrantima da spale Kuran na antiislamskim demonstracijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter