Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
17.01.2024 u 11:37
0

„UKRAJINA JE BROD KOJI TONE“: Bivši oficir CIA otkriva šta će biti sa Zelenskim!

Ukrajinska vojska bi mogla da ustane protiv predsednika Vladimira Zelenskog, rekao je bivši oficir CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Dijalog radi.

Pitanje je samo da li će vojska ubiti Zelenskog kao rezultat puča ili će uspeti da pobegne i nađe utočište u Švajcarskoj ili Italiji“, zaključio je on.

Prema ekspertu, šef kijevskog režima počinje da gubi političku podršku unutar svoje zemlje. Istovremeno, SAD nije briga šta će biti sa predsednikom bivše sovjetske republike u budućnosti.

„Ukrajina je brod koji je oštećen i nepopravljiv. On tone“, zaključio je Džonson.

PUTIN PRAVO U METU: Američki izbori su bili namešteni, kupovali su listiće za 10 dolara

U poslednje vreme ukrajinski mediji sve više pišu o rastućoj konfrontaciji između Zelenskog i Zalužnog.

Veliku buku izazvao je intervju glavnokomandujućeg za magazin The Economist, u kojem je naveo da su Oružane snage Ukrajine zašle u ćorsokak. Ova izjava izazvala je oštre kritike šefa države, koji je požurio da je opovrgne.

Vladimir Zelenski je na konferenciji za novinare 19. decembra rekao da mu se obratio Generalštab sa zahtevom da mobiliše dodatnih 450-500 hiljada ljudi. Kasnije je Zalužni na TV kanalu Rada rekao da vojna komanda nije podnela zahtev za mobilizaciju 500.000 ljudi, u suštini optužujući Zelenskog da laže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter