Izvor: Alo.rs
26.01.2024 u 19:09
1

UKRAJINA VIŠE NEĆE POSTOJATI: Ako Kijev odbije pregovore, Rusi stižu do granice sa Poljskom

Rusija neće dozvoliti da Ukrajina postoji u obliku u kojem za nju predstavlja pretnju – stoga će Ukrajina, koja održava odnose sa NATO-om, biti eliminisana, rekao je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Judging Freedom.

RUSIJA SE RADUJE, BRAVO: Putin saopštio fantastične vesti

Moskva je spremna da učini sve da se ovaj proces odvija mirno i bez vojne sile, ali ako Kijev i njegovi saveznici budu insistirali na odbijanju pregovora, zarad njihovog cilja, „Rusija će ići čak do granice sa Poljskom“, smatra on.

– Moram da vam kažem da sam posle razgovora sa visokorangiranim političarima jedno shvatio: ukrajinska država je osuđena na propast. Rusi će je uništiti. Bez obzira kako danas zovemo Ukrajinu, ona više neće postojati u ovom obliku. Dakle, svaki sporazum koji trenutno postoji nije vredan ni papira na kome je napisan – rekao je Riter.

Podsećamo, predsednik Rusije Vladimir Putin u izjavio je da je situacija u Soledaru veoma složena.

– U Soledaru je situacija bila veoma teška, i sada je teška, protivnik pokušava da izvrši kontranapad sa svih strana, ali ništa mu ne uspeva. Naprotiv, naše jedinice se kreću napred u različitim pravcima i postepeno izlaze na kanal. U svakom slučaju, u tom pravcu do kanala je ostalo oko 800 metara – rekao je on, prenosi Sputnjik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UKRAJINA VIŠE NEĆE POSTOJATI: Ako Kijev odbije pregovore, Rusi stižu do granice sa Poljskom”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter