Izvor: Sputnjik
16.04.2024 u 07:17
0

UKRAJINCI, ŠTO SMO SE IGRALI, IGRALI SMO SE: AMERI zvanično odlučili da neće više presretati RUSKE RAKETE – KAPITULACIJA BLIZU

Američka administracija je praktično isključila mogućnost upotrebe Oružanih snaga SAD za presretanje ruskih raketa i dronova koji se koriste tokom specijalne vojne operacije u Ukrajini, bez obzira na učešće Vašingtona u odbijanju iranskog napada na Izrael.
„Znao sam da će se pojaviti ovo pitanje. Slušajte, radi se o različitim sukobima, drugačijem vazdušnom prostoru, različitim pretnjama“, rekao je koordinator za stratešku komunikaciju Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Kirbi na redovnom brifingu za novinare, odgovarajući na pitanje zašto SAD ne počnu da presreću ruske rakete i dronove u Ukrajini.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter