Izvor: BSC Happy
09.09.2023 u 14:01
0

UKRAJINCI, UMESTO ŠTO KUKATE BUDITE ZAHVALNI: Evo šta bi se desilo UKRAJINOM DA NIJE BILO ILONA MASKA! (VIDEO)

Za one koji misle da je Elon Musk uradio pogrešnu stvar. Evo šta bi se desilo Ukrajini da su „uspeli“ da izvedu napad na „Perl Harbor“ Ruske Federacije zapadnim oružjem. Da, potopili biste neke ruske brodove, 30 miliona Ukrajinaca bi bilo zbrisano sa mape. Trebao bi da klečiš i zahvaljuješ mu kao pacovima. Okrivljavanje Ukrajine Maska za neuspeh svoje kontraofanzive je najniži oblik na koji sam ikad video da su patetični Ukrajinci pali. Neuspeli ste, niko nije kriv osim vas samih. Niko nije dužan da vam pomogne. SAD i EU to rade iz mržnje prema Rusiji, a ne zato što vas vole. Nikome niste bitni, nisi čak ni u široj slici, samo sredstvo za krvarenje Rusije i kasnije žrtvovanje – navodi maestralno autor tvita.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter