Izvor: Sputnjik
17.01.2023 u 14:23
0

FON DER LAJEN NAGLASILA: Uvodimo protiv Rusije najoštrije sankcije koje će ih gurnuti u recesiju

Šefica Evropske komisije ponovila da će Brisel podržavati Kijev koliko god bude potrebno.

Evropska komisija se nada da će sankcije Evropske unije gurnuti rusku ekonomiju u recesiju na decenije, izjavila je šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen, govoreći na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

– Uvodimo protiv Rusije najoštrije sankcije, koje će gurnuti rusku ekonomiju u recesiju na decenije, a njena industrija lišena je savremenih i kritičnih tehnologija – rekla je ona.

URSULA PORUČILA IZ DAVOSA: „Ukrajini uplaćeno prvih tri milijarde evra pomoći od 18 planiranih“

Ona je još jednom naglasila da će Brisel nastaviti sa sankcionim pritiskom na Rusiju zbog borbenih dejstava u Ukrajini i podržavati Kijev koliko god bude potrebno.

Fon der Lajenova je dodala i da je Evropska unija zamenila 80 odsto ruskog „plavog goriva“ koje dolazi preko cevovoda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Evropska unija uvela je devet paketa ekonomskih i individualnih sankcija Rusiji od februara 2022. godine. Evropska komisija ranije je odbila da komentariše razvoj i mogućnost uvođenja novih sankcija Moskvi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter