Izvor: Tanjug
29.03.2024 u 20:44
0

UŽAS U FRANCUSKOJ: Komšiji prerezao vrat jer nije mogao da podnese muziku i buku

Francuska policija uhapsila je danas 32-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je ubio komšiju tako što mu je prerezao vrat u mestu Mander, na istoku Francuske.

Osumnjičeni je sa žrtvom (53) bio u sukobu od prošlog leta. Počinilac je priznao delo i naveo da „više nije mogao da podnese buku, muziku i neprestane dolaske i odlaske” svog komšije koji je živeo u prizemlju, prenosi Frans enfo.

Kako se navodi u sudskim dokumentima, osumnjičeni je u sredu, oko 23 sata, ušao u kuću svog komšije, nasrnuo na njega i udario ga u lice. Kada je žrtva pala, napadač je uzeo kuhinjski nož i prerezao mu vrat pre nego što je pobegao.

Drugi komšija, koji je čuo svađu, pokušao je da interveniše, ali je muškarac pobegao, pre nego što ga je policija konačno uhvatila. Na konferenciji za novinare saopšteno je da je u trenutku hapšenja odeća napadača bila natopljena krvlju, a kod sebe je imao nekoliko noževa, od kojih su neki takođe bili umrljani krvlju.

„Osumnjičenom nije trebalo dugo da prizna. Imamo utisak da mu je praktično laknulo što ga je ubio“, naveo je tužilac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter