Izvor: Sputnjik
06.12.2022 u 21:51
0

Vasilij Nabenzja na sednici SB UN otkrio ruske planove pa napustio salu: „Neću da slušam zlobnu retoriku predstavnika kijevskog režima!“

Stalni predstavnik Rusije pri UN Vasilij Nebenzja napustio je salu Saveta bezbednosti UN, rekavši da neće da sluša obraćanje stalnog predstavnika Ukrajine Sergeja Kislice

„Neću da slušam zlobnu retoriku predstavnika kijevskog režima. Pretprošlog petka se još jednom istakao diplomatskim tvitom. Onima koji nisu upoznati sa njegovim radom, toplo preporučujem da se upoznaju. To je dokaz ‘visokog’ nivoa ukrajinske diplomatije“, istakao je stalni predstavnik Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vasilij Nabenzja na sednici SB UN prethodno je izjavio da Rusija potvrđuje da je spremna za pregovore kako bi se eliminisali razlozi koji su doveli do pokretanja specijalne vojne operacije u Ukrajini.

„Tokom debate o ukrajinskoj krizi u Generalnoj skupštini UN primećujemo zainteresovanost značajne većine zemalja-članica za diplomatsko rešavanje situacije u Ukrajini. Najozbiljnije reagujemo na te signale i potvrđujemo našu spremnost za pregovore čiji bi cilj bilo iskorenjivanje razloga koji su nas primorali da pokrenemo specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Tu logiku razumeju skoro sve zemlje, osim država kolektivnog Zapada i kijevskog režima“, rekao je Nebenzja.

Nebenzja je ponovio da će svi ciljevi specijalne vojne operacije biti ostvareni „na ovaj ili onaj način“.

„NEĆU DA IZNOSIM SADRŽAJ NAŠIH KONTRAMERA“ Rjabkov izjavio da Zapad treba da bude spreman za sve!

„Ako se ti ciljevi ne mogu postići mirnim putem, pretvaranjem Ukrajine u normalnu, dobrosusedsku državu koja neće predstavljati pretnju za Rusiju, znači da će taj cilj biti postignut vojnim putem. Odgovornost za to što u tom slučaju zbog nepromišljenih postupaka svojih vladara, zapadnih vazala, strada civilno stanovništvo u ukrajinskim gradovima snosi režim Zelenskog i njegovi zapadni sponzori koji su naumili da pobede Rusiju na bojnom polju. To je njihov izbor, a ne naš. Mi ćemo štititi svoje interese svim metodama koje su nam na raspolaganju dok u Kijevu i na Zapadu konačno ne ‘otvore oči’“, poručio je ruski diplomata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter