Izvor: ALO
07.03.2024 u 16:23
1

VEDRO JE NEBO IZNAD RUSIJE! OBORENO JOŠ 6 DRONOVA: Bedni odgovor Rusima, ZELENSKI I TREBA DA SE PLAŠI!

Rat u Ukrajini – 743. dan

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je Ukrajini hitno potrebno oružje, kao i PVO sistemi da bi se spasili životi ljudi.

Komandant kopnenih snaga Ukrajine Oleksandr Pavljuk, takođe, saopštio je da se ukrajinska vojska sprema za „kontraofanzivne akcije“ koje će biti izvedene kasnije ove godine, kao i da će ukrajinske snage raditi na stabilizaciji linija fronta.

NATO MANIPULIŠE MEDIJIMA, ISTINA O UKRAJINI: Zašto Švedska ulazi u NATO?!

Grčki premijer Kirijakos Micotakis, tokom prve posete Ukrajini od početka rata, posle sastanka sa Zelenskim, izrazio punu podršku Grčke Ukrajini.

Sa druge strane, ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju Rafaelom Grosijem u Sočiju, kome je rekao da je Rusija spremna da uradi sve kako bi osigurala nuklearnu bezbednost.

Kremlj je, istovremeno, naveo da se „zapad igra vatrom“, raspravljajući o ideji o slanju trupa u Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VEDRO JE NEBO IZNAD RUSIJE! OBORENO JOŠ 6 DRONOVA: Bedni odgovor Rusima, ZELENSKI I TREBA DA SE PLAŠI!”

  1. Не можеш добити то што тражиш , све ти је узалуд. Боље пакује кофере док још можеш!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter