Izvor: Tanjug
25.12.2022 u 09:29
0

VOLODIN O KREIRANJU POSEBNOG NACRTA: „Državna duma priprema zakon koji bi povećao poreze za Ruse koji su napustili zemlju!

Poslanici u Državnoj dumi kreiraju nacrt zakona koji će ukinuti određene povlastice i povećati poreze za Ruse koji su napustili zemlju, uključujući i one koji su otišli nakon početka specijalne vojne operacije, izjavio je danas predsednik Državne dume Vjačeslav Volodin.

PREDSEDNIK DUME IZNEO JASAN STAV: Francuska i Nemačka moraju da plate kompenzaciju građanima Donbasa!

„Ima onih koji smatraju da je potrebno dati beneficije onima koji su napustili našu zemlju da bi se vratili. Ovo je pogrešno. Treba da se ukinu povlastice onima koji su napustili Rusku Federaciju i za njih se uvede povećana poreska stopa. Radimo na izmenama i dopunama zakona u tom smislu“, objavio je Volodin na Telegramu, a prenosi agencija TAS S. Kako je naveo, Rusi koji su otišli ​​moraju da shvate da većina ruskog društva „ne podržava ono što su uradili i veruje da su izdali svoju zemlju, članove svojih porodica i bliske ljude“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Do danas oni koji su otišli, ​​ne samo da rade u ruskim kompanijama na daljinu, već uživaju i sve pogodnosti koje su im pružene u skladu sa zakonodavstvom naše zemlje“, rekao je Volodin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter