Izvor: Happy BSC
11.10.2021 u 11:33
0

VRISAK SE ČUO KROZ CELU ULICU! Devojčica (6) otišla do komšije po pomoć, pa završila na krevetu SILOVATELJA – ono što je njen brat zatekao SLEDIĆE VAM SRCE!

Dečak (14) spasio je svoju šestogodišnju sestru od komšije silovatelja.

Deca su bila sama kod kuće i najednom se program na televiziji prekinuo. Neznajući za posledice, brat je sestru poslao kod komšije po pomoć. Dok je dečak zvao kablovskog operatera da vidi u čemu je problem, zamolio je sestru da ode do 45-godišnjeg komšije prekoputa kuće kako bi proverila da li kod njega ima televizije.

Iako brat i sestra nisu simpatisali komšiju, on je jedini tog prepodneva bio tu u kraju. Kako su objasnila deca, nisu volela tog komšiju, ali su njihovi roditelji bili u dobrim odnosima sa čovekom.

PROČITAJTE JOŠ:  NAD NJIM SU SE IŽIVLJAVALI: Pretučeni momak nije tražio ni lekarsku pomoć

Dok je dečak čekao na odgovor operatera, prolazili su minuti a onda je čuo vrisak iz komšijine kuće.

Dotrčao je do njega i zatekao ga kako spuštenih pantalona leži na dečakovoj sestri. Brzo je povikao da se skloni a potom je udario svom snagom komšiju u glavu i leđa. Komšija se pomerio, a uplakana devojčica istrčala je napolje sa bratom.

Dečak je zaključao sestru i sebe u kući i potom je pozvao roditelje koji su odmah došli i prijavili su slučaj policiji.

PROČITAJTE JOŠ:  BEŽIVOTNO telo starijeg muškarca pronađeno je jutros! U PITANJU JE PROFESOR FIZIKE!

Zanimljivo je da je do dolaska policije osumnjičeni pokušao ne samo da pobegne iz grada, već iz jedne indijske države u drugu!

– Uhvaćen je prilikom odlaska na lokalni aerodrom i sada se nalazi u pritvoru zbog pokušaja obljube deteta – rekao je Datatraja Masvekar, policijski inspektor Mumbaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter