Izvor: RT
23.08.2023 u 18:38
3

Zaharova o napadu dronovima: Gonićemo zločince iz Kijeva i zapadne službe!

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova najoštrije je osudila noćašnje napade dronovima na Moskvu navodeći da je reč o terorističkom napadu.

NIGERIJCI SE NE PRODAJU ZA KOLAČE: ZAHAROVA objasnila Nulandovoj da nigde neće naći BANANA-REŽIM kao u KIJEVU

„Ovakve zločinačke akcije neonacističkog režima u Kijevu, koji je naporima zemalja NATO-a postao instrument konfrontacije sa Rusijom, postaće predmet najveće pažnje organa za sprovođenje zakona Ruske Federacije“, poručila je Zaharova na svom kanalu na Telegramu.

U noći između 22. i 23. avgusta kijevski režim je ponovo pokušao da napadne Moskvu sa tri drona, ujutro 23. avgusta dva puta je napadnuto selo Lava u Belgorodskoj oblasti. U drugom napadu poginula su tri civila, napisala na svom Telegram kanalu i jasno dodala: „Najoštrije osuđujemo ove terorističke akte“.

Takođe, ističe Zaharova, neće biti ignorisana ni uloga specijalnih službi zapadnih zemalja u ovim zločinima, koje ukrajinskim neonacistima obezbeđuju obaveštajne informacije koje pomažu u navođenju ovih dronova.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “Zaharova o napadu dronovima: Gonićemo zločince iz Kijeva i zapadne službe!”

  1. Ima jos jedan Banana-rezim i to u Srbiji i molimo Ruse i Putina da spasi ovaj narod od Psihopate koji onanise po njemu sa najvećim uživanjem i srećom sto je postao vladar života i smrti.

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter