Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 14:22
0

ZAHAROVA SE OBRUŠILA NA ZAPAD: Oni ometaju ruske isporuke žita kako bi ostvarili svoje ciljeve!

Moskva je spremna da snabdeva žitom sve zemlje kojima je potrebno, ali restrikcije Zapada ometaju te napore, izjavila je danas predstavnica za medije ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Rusija je spremna da isporučuje svoje žito svim zemljama kojima je potrebno, ali želimo to da ponovimo i nadamo se da će ova informacija doći do krajnjeg potrošača, da je Zapad taj koji sprečava ove napore u nastojanju da ostvari svoje političke i komercijalne ciljeve“, istakla je Zaharova na brifingu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KONAŠENKOV PROZVAO KIJEV: Ukrajina je uz pomoć Velike Britanije snimila „FEJK“ film o navodnim borbama protiv ruske vojske, a cilj je PODIZANJE MORALA VOJNICIMA!

Prema njenim rečima, oni to čine ograničavanjem stranih brodova da uđu u ruske luke, zabranom ruskim plovilima da koriste usluge održavanja u stranim lukama i stvaranjem nepremostivih prepreka u oblasti osiguranja i bankarskih transakcija, preneo je TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter