Izvor: Tanjug
22.03.2022 u 20:40
0

ZELENSKI ĆE UČESTVOVATI NA SAMITU NATO U BRISELU: Evo i kako!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski učestvovaće virtuelno na samitu NATO u četvrtak kako bi razgovarao o ratu sa Rusijom, ali tačni detalji još nisu precizirani, objavila je danas agencija Interfaks Ukrajina citirajući portparola Zelenskog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Portparol Sergij Nikiforov rekao je da će Zelenski imati video obraćanje na samitu, ali i da bi mogao da učestvuje i u diskusiji, preneo je Rojters.

Na samitu NATO učestvovaće i predsednik SAD Džozef Bajden, koji sutra putuje u Brisel.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter