Izvor: BSC Happy
06.03.2023 u 21:01
1

ZELENSKI GUBI KONCE: Nastavićemo sa odbranom Bahmuta

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski najavio je da će njegove trupe nastaviti odbranu dela Bahmuta, iako su vojni analitičari i stručnjaci insistirali da je povlačenje po ukrajinsku vojsku najbolja opcija

Zelenski ostaje pri odluci da se grad mora braniti svim sredstvima, što je kontradiktorno njegovim prošlonedeljnim izjavama o minornom značaju Bahmuta.

Zapadni zvaničnici su ove nedelje govorili o simboličnom značaju Bahmuta za predsednika Putina, ali ne i za Zelenskog, te zaokret u njegovoj retorici i namerama biva krajnje upitan – svakako je razlog više nego jasan, Bahmut jeste ključna tačka, on znači u ruskim rukama kontrolu Donjecke oblasti.

PUKOVNIK ŠPANOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Shvatali su da je Bahmut neodbranjiv i da se moraju povući!“

Vojni stručnjaci se ne slažu sa Zelenskim, govorimo i o generalima ukrajinske vojske, među kojima ima i onih koji smatraju da je grad izgubljen, te da još žrtvi nije potrebno na plećima već dosta ranjenog Kijeva. Zelenski ostaje zasad pri svom stavu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZELENSKI GUBI KONCE: Nastavićemo sa odbranom Bahmuta”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter